MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
5 z 13
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Na patelni rozgrzej małą ilość oleju. Podsmaż kurczaka przez...
fot. Katarzyna Puczyńska

Błyskawiczny kurczak teriyaki z fasolką szparagową. Wypróbuj przepis na szybki obiad na lato z nutą orientu. Poczuj wyjątkowy smak umami

Kurczak teriyaki z fasolką szparagową. Krok 3

Na patelni rozgrzej małą ilość oleju. Podsmaż kurczaka przez kilka minut, aż będzie niemal gotowy.

Zobacz również

Chłodny pierwszy weekend lata w Gdańsku. Nie przeszkodziło to jednak spacerowiczom!

Chłodny pierwszy weekend lata w Gdańsku. Nie przeszkodziło to jednak spacerowiczom!

Burmistrz Jasła nagrodził sportowców

Burmistrz Jasła nagrodził sportowców

Polecamy

Polskie restauracje z gwiazdką Michelin. Dołączyły nowe miasta

HIT DNIA
Polskie restauracje z gwiazdką Michelin. Dołączyły nowe miasta

Co robić w najkrótszą noc w roku, czyli w noc świętojańską? Poznaj tradycje

O TYM SIĘ MÓWI
Co robić w najkrótszą noc w roku, czyli w noc świętojańską? Poznaj tradycje

Tę zupę zrobisz ze szlachetnych grzybów. Po prostu rozpływa się w ustach

Tę zupę zrobisz ze szlachetnych grzybów. Po prostu rozpływa się w ustach