MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
1 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Dodatki „E” to stały element przetworzonej żywności....
fot. Michael Abramov/GettyImages

Szkodliwe E-dodatki do żywności. Tym trują nas producenci. Które E mogą szkodzić? Dlaczego nie wszystkie dodatki do żywności są bezpieczne

Dodatki do żywności E

Dodatki „E” to stały element przetworzonej żywności. Niektóre z nich nie są jednak tak bezpieczne, jak dotąd uznawano – i nie chodzi wcale o sztuczne barwniki czy słodziki. Warto wiedzieć, których dodatków unikać.

Zobacz również

Młode talenty Kłosa Budzyń wkraczają na boisko!

NOWE
Młode talenty Kłosa Budzyń wkraczają na boisko!

Pomysł na majową wyprawę. Zdobądź Pradziada Doliną Białej Opawy. Widoki są niezwykłe!

Pomysł na majową wyprawę. Zdobądź Pradziada Doliną Białej Opawy. Widoki są niezwykłe!

Polecamy

Zjadłam czereśnie i okazało się, że mam ciężką alergię. Oto, co się ze mną stało

Zjadłam czereśnie i okazało się, że mam ciężką alergię. Oto, co się ze mną stało

Wypadek w Czchowie na DK 75. Zderzenie dwóch samochodów, jedna osoba ranna

Wypadek w Czchowie na DK 75. Zderzenie dwóch samochodów, jedna osoba ranna

Droga powiatowa w Olchawie koło Bochni zamknięta z powodu remontu przepustu

Droga powiatowa w Olchawie koło Bochni zamknięta z powodu remontu przepustu