MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Miodownik to ciasto, które warto zrobić na dwa lub trzy dni...
fot. Katarzyna Puczyńska

Tradycyjny miodownik z kaszą manną. Niezawodny przepis na zjawiskowe ciasto. Idealne ciasto dla prawdziwych łasuchów

Miodownik z kremem z kaszy manny. Przygotowanie

Miodownik to ciasto, które warto zrobić na dwa lub trzy dni przed planowaną uroczystością, imprezą czy spotkaniem z bliskimi. Placki miodowe po upieczeniu są nieco twarde i dopiero po kilku dniach stają się idealnie miękkie i pyszne.

Zobacz również

Pożar samochodów w miejscowości Wrzosowa. Ogień objął aż trzy pojazdy

NOWE
Pożar samochodów w miejscowości Wrzosowa. Ogień objął aż trzy pojazdy

W jakim stanie jest województwo lubuskie? Temat wzbudził mnóstwo emocji na sejmiku

W jakim stanie jest województwo lubuskie? Temat wzbudził mnóstwo emocji na sejmiku

Polecamy

Jak spalić więcej kalorii? Ważny jest sposób chodzenia. Robisz tak?

Jak spalić więcej kalorii? Ważny jest sposób chodzenia. Robisz tak?

4 propozycje na większe wyjście. Maja Rutkowski prezentuje sukienki

4 propozycje na większe wyjście. Maja Rutkowski prezentuje sukienki

Makaron z cukinią w kremowym sosie z dodatkiem sera. Obiad gotowy w kwadrans

Makaron z cukinią w kremowym sosie z dodatkiem sera. Obiad gotowy w kwadrans